Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2019, 13:50
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Žena autom zrazila kamaráta, ktorý na Instagram pridal video zachytávajúce ju v trápnej situácii

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO
Uložiť Uložené

Pri snahe kaderníčky o odplatu ju natočila kamera.

Vzťahy s priateľmi vedia byť niekedy náročné, ale azda málokto sa odhodlá k tomu, aby po spore s blízkou osobou nasadol do auta a jednoducho do nej narazil s vozidlom. Takýto prípad sa podľa 9 News odohral medzi kaderníčkou Karlou Condon a jej kamarátom, ktorý na sociálnych sieťach zdieľal video, na ktorom sa Karla nachádza mimo domu.

Odporúčané
Skopol muža zo skútra a nechal sa prejsť autom. Na šialenca sa vrhlo 10 ľudí, ktorí ho odovzdali polícii Skopol muža zo skútra a nechal sa prejsť autom. Na šialenca sa vrhlo 10 ľudí, ktorí ho odovzdali polícii 12. augusta 2019, 10:03

Kaderníčka svojím priateľom ale predtým klamlivo tvrdila, že zostáva doma, čím ju spomínaný muž podrazil. Po tom, ako zistila, čo sa stalo, mu mala Karla napísať sms správu v znení: „Prisahám Bohu, že je po tebe kamarát.

Celá situácia sa nakoniec vyostrila do momentu, kedy Karla svojho priateľa zrazila autom, no zjavne nebolo v jej úmysle, aby muža pripravila o život. 

Súd ju však za jej nebezpečné konanie, pri ktorom takmer prešla nielen spomínaného pána, ale taktiež cudziu ženu, odsúdil na 12-mesačný trest odňatia slobody. O podmienečné prepustenie môže žiadať po troch mesiacoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia