Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 10:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Skopol muža zo skútra a nechal sa prejsť autom. Na šialenca sa vrhlo 10 ľudí, ktorí ho odovzdali polícii

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Činy tohto bláznivého chlapíka nie sú zatiaľ objasnené.

26-ročný muž z Austrálie sa na Bali poriadne odviazal a jeho skutky pripomínajú skôr známu hru GTA, než reálny svet. Ako informuje Vice, muž, ktorý zaútočil na vodiča na skútri tým, že ho počas jazdy skopol na zem, je už v súčasnej chvíli zatknutý.

Austrálčan bol po útoku na jazdca či skoku pod auto zranený, a tak musel ísť ihneď po výsluchu na polícii do nemocnice, kde ho ošetrili. „Zatiaľ nevieme, pod akým vplyvom konal,“ cituje vyjadrenie miestneho šéfa polície Teuku Ricky Fadliansyaha indonézsky Detik

Jeden zo svedkov pre Detik prehlásil, že na to, aby dostali muža pod kontrolu, muselo voči nemu zasiahnuť 10 ľudí. Jazdec na skútri bol pred útokom Austrálčana na ceste do práce a podľa vyjadrenia polícia si našťastie z incidentu odniesol iba ľahšie zranenia.

Menované výsledné škody 26-ročného Austrálčana však nemusia byť konečné. Po následkoch jeho činov totiž polícia stále pátra. „Náš tím naďalej vyšetruje na mieste činu. Údajne poškodil viacero miest, na ktorých vykonávame kontrolu,“ povedal Fadliansyah pre 7News.

Domov
Zdieľať
Diskusia