Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2019, 15:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladíka Vladimíra, ktorý sa stratil v pohorí Tribeč, našli mŕtveho

ZAUJÍMAVOSTI TRIBEČ
Uložiť Uložené

Vladimíra sa pokúšali policajti s dobrovoľníkmi hľadať týždeň.

Viac ako týždeň sa polícia v spolupráci so stovkou dobrovoľníkov snažila nájsť mladého 20-ročného Vladimíra, ktorý sa mal stratiť niekde v pohorí Tribeč. Z domu odišiel pred pár dňami vo večerných hodinách na dámskom bicykli a nikomu nepovedal, kam sa vybral, upozornili Aktuality.sk

Blízkym bolo jasné, že sa Vladimír stratil, keď sa neozýval a nevedeli ho nikde nájsť. Zburcovaná preto bola polícia, ale do pátrania sa okamžite zapojili dobrovoľníci z facebookovej skupiny HAKA - Cielené pátranie po osobách. V nej sa okolo sto ľudí prihlásilo s úmyslom pomôcť v pátraní po stratenom Vladimírovi, lenže akcia napokon nedopadla šťastne.

Správca stránky Štefan Farkaš dnes v statuse oznámil, že ľuďom sa podarilo nájsť už len bezvládne telo mladíka. Polícia bude prípad vyšetrovať, pretože zatiaľ stále nevieme povedať, prečo sa Vladimír vybral z domu preč a ako vlastne zomrel.

Domov
Zdieľať
Diskusia