Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2019, 13:40
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Zaľúbenci Lady a Tramp sa ukázali v prvom traileri. V hranom filme nebude chýbať ani ikonická špagetová scéna

Zaľúbenci Lady a Tramp sa ukázali v prvom traileri. V hranom filme nebude chýbať ani ikonická špagetová scéna
Zdroj: YT/Walt Disney Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Psí herci sa celkom vydarili.

Disney pokračuje v prerábkach svojich klasík. V kinách sme už mohli nedávno vidieť Dumba či Levieho kráľa, čaká nás Mulan. V piatok vyšiel prvý trailer pre Lady a Tramp. Klasika bude tentokrát hraná, nie animovaná. Psy však budú rozprávať ľudskou rečou a o tom, že to Disney bez problémov dokáže kvalitne spracovať, sme sa mohli presvedčiť napríklad v už spomínanom Leviom kráľovi.

Snímku majú pod palcom Tessa Thompson (Thor: Ragnarok) a Justin Theroux (Star Wars: The Last Jedi), preto môžeme predpokladať, že zvierací zamilovanci nie sú v najhorších rukách. O scenár sa postaral menej známy Andrew Bujalski (Support the Girls).

Trailer má takmer minútu a pol, ukazuje nám hlavných hrdinov filmu. Lady a Trump zažijú poriadnu dávku romantiky, vo filme uvidíme aj ich kamoša Jocka. Teda, aby sme to spresnili, kamošku. V remakeu sa totiž zmenilo pohlavie Jocka na ženské. Disney sa pre tento krok rozhodlo už druhýkrát, v Knihe džunglí hada Kaa nadabovala Scarlett Johansson.

Na konci traileru uvidíš aj ikonickú časť scény so špagetami. Avšak to, ako si psíky vyznajú lásku, na to si musíme ešte počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia