Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2019, 17:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

James Franco, Seth Rogen a Megan Fox sa vydávajú na zábavný a bláznivý trip Hollywoodom 60. rokov

James Franco, Seth Rogen a Megan Fox sa vydávajú na zábavný a bláznivý trip Hollywoodom 60. rokov
Zdroj: myCinema
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zeroville sa po zrušení z roku 2016 konečne pozrie do kín. Navnaď sa novým trailerom.

James Franco sa okrem herectva dlhšiu dobu venuje aj samotnej réžii, pričom vo svojich projektoch často hrá. A jedným takým filmom je aj nadchádzajúca komédia s názvom Zeroville. Tá mala do kín doraziť už v priebehu roku 2016, no kvôli bankrotu distribučnej spoločnosti Alchemy bola nakoniec stiahnutá. Teraz sa už ale premiéry určite dočká, aj keď možno nie u nás.

Franco vo filme stvárni Vikara, bizarného mladého fanúšika filmov, študenta a zároveň stratenú dušu, ktorá sa túla Hollywoodom roku 1969. V období, kedy sa rozpadá štúdiový systém a nastupuje nová generácia tvorcov. Po tom, čo si Vikar nájde prácu vo filmovom priemysle, začne sa prehlbovať aj jeho fascinácia bohyňou na plátne menom Soledad. Viac ti však napovie nový trailer.

Vďaka zasadeniu do roku 1969 možno na Zeroville badať istú podobnosť s novou tarantinovkou Vtedy v Hollywoode, ktorá sa taktiež odohráva na konci 60. rokov. Navyše, aj vo Francovej snímke sa bude spomínať Charles Manson. O Vikarovi si totiž ľudia budú myslieť, že patrí práve do Mansonovho kultu. Či už sa ale Zeroville dočká vrúcneho prijatia divákov alebo nie, je jasné, že bude v mnohom odkazovať na hollywoodske diela a dianie danej doby.

Za réžiou stojí už vyššie spomínaný Franco, o scenár sa postarali Ian Olds s Paulom Feltenom (obaja The Fixer), no a okrem Jamesa sa v Zeroville ďalej objaví napríklad aj Megan Fox, Seth Rogen, Joey King, Danny McBride, Craig Robinson či Jacki Weaver. Americká premiéra je naplánovaná na 20. septembra (září) 2019.

Zeroville
Zeroville Zdroj: myCinema
Domov
Zdieľať
Diskusia