Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2019, 16:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

65-ročný Ján ubil suseda rúrou a ťahal ho za autom. Vraždu pred súdom neoľutoval

ZAUJÍMAVOSTI MASOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené

Obvinený muž sa už aktuálne nachádza vo väzbe.

Pred niekoľkými dňami Slovenskom rezonovala mimoriadne brutálna vražda. 65-ročný Ján sa v obci Poriadie nepohodol s 35-ročným susedom Štefanom, ktorého mal na mieste do hlavy udierať oceľovou tyčou a následne s jeho telom priviazaným k autu jazdiť po lesnej ceste.

Podľa informácií TV Markíza bol obvinený muž predvedený pred súd v Trenčíne, ktorý ho poslal do Ústavu na výkon väzby v Ilave. 65-ročný Ján sa mal k zavraždeniu Štefana priznať a prehlásiť, že keby nebol v danej dobe pod vplyvom alkoholu, nikdy by to neurobil.

Odporúčané
Slovák oceľovou rúrou ubil suseda, ktorý ho upozornil na hlasnú hudbu. Muža ťahal za autom a telo odhodil do jazera Slovák oceľovou rúrou ubil suseda, ktorý ho upozornil na hlasnú hudbu. Muža ťahal za autom a telo odhodil do jazera 12. augusta 2019, 11:41

A i keď sa snažil celú situáciu zľahčiť tým, že podľa vlastných slov konal v amoku pod vplyvom alkoholu, svoj skutok pred súdom v Trenčíne žiadnym spôsobom neoľutoval. Celú udalosť odštartovala Jánova hlasná hudbu. 35-ročný Štefan od svojho suseda žiadal, aby ju stíšil.

Ich potýčka však skončila Štefanovou tragickou smrťou. Keď sa kamarátka obete a ďalší sused chceli Štefana zastať, Ján na nich vytiahol mačetu. Obvinenému Jánovi vo väzbe aktuálne hrozí 15 až 20 rokov odňatia slobody.

Odporúčané
Dvojnásobný vrah Marián: Vraždil som, lebo mi znásilnili ženu, ak by sa dal vrátiť čas, neurobím to (Rozhovor) Dvojnásobný vrah Marián: Vraždil som, lebo mi znásilnili ženu, ak by sa dal vrátiť čas, neurobím to (Rozhovor) 18. júla 2019, 11:04
Domov
Zdieľať
Diskusia