Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 11:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Slovák oceľovou rúrou ubil suseda, ktorý ho upozornil na hlasnú hudbu. Muža ťahal za autom a telo odhodil do jazera

ZAUJÍMAVOSTI MASOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené

Keď sa kamarátka obete pokúsila agresora zastaviť, vytiahol na ňu mačetu.

Počas sobotňajšieho večera sa v obci Poriadie v okrese Myjava odohrala vražda, z ktorej jednoducho mrazí. Podľa informácií polície mal 35-ročný Štefan upozorniť svojho 65-ročného suseda Jána na hlasnú hudbu. Starší z dvojice však pod vplyvom alkoholu konal extrémne agresívne. Na Štefana vytiahol oceľovú rúru, s ktorou ho opakovane udieral do hlavy.

Týmto však vyčíňanie Jána neskončilo. Zraneného Štefana totiž následne priviazal za nohy o svoje auto. Keď sa kamarátka obete a ďalší sused snažili Jána zastaviť, začal sa im vyhrážať mačetou. Z miesta činu preto utiekli a privolali políciu.

Odporúčané
V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy 8. júna 2019, 12:07

Život Štefana už však zachrániť nestihli. Medzičasom s ním Ján jazdil po lesnej ceste zhruba jeden kilometer, na čo telo obete odhodil do neďalekej močariny. 65-ročný muž je aktuálne obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorý mu hrozí 15 až 20-ročný trest odňatia slobody.

Po domovej prehliadke u Jána navyše príslušníci polície našli ilegálne držané zbrane. Proti mužovi teda vyšetrovateľ KR PZ v Trenčíne začal taktiež trestné stíhanie za zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Domov
Zdieľať
Diskusia