Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 9:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Margot Robbie prezradila najbizarnejšie miesto, kde mala sex. Najradšej číta Harryho Pottera pred spaním

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Herečka poskytuje rozhovory pri príležitosti premiéry filmu Vtedy v Hollywoode.

Svet sa momentálne nevie dočkať premiéry filmu Vtedy v Hollywoode. Na striebornom plátne sa stretnú hviezdy ako Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a samozrejme aj Margot Robbie, ktorá s Leonardom natáčala legendárnu snímku Vlk z Wall Street.


Austrálska herečka sa už naplno ponorila do marketingových povinností a v rozhovore pre britský denník The Sun porozprávala niekoľko zážitkov zo svojho života, ktoré sa čoskoro objavili na titulkách webov z celého sveta.

Odporúčané
Takto si predstavuje nové Lamborghini slovenský dizajnér! Takto si predstavuje nové Lamborghini slovenský dizajnér! 15. decembra 2013, 18:35


Otázka o tom, na akom najzvláštnejšom mieste už mala sex, ju však nezaskočila. Hviezda prezradila, že ho zažila na vodnom skútri. „Na vodnom skútri. Vodnom skútri, ktorý sa nehýbal, ale bol vo vode,“ zasmiala sa.


Okrem toho vysvetľovala, ako ju hnevajú otázky na deti. Dnes 29-ročná herečka sa pred tromi rokmi vydala za režiséra Toma Ackerleyho, ale na potomkov vraj majú dostatok času. „Som nahnevaná, že existuje tento sociálny kontrakt – vydala si sa, teraz musíš mať dieťa,“ konštatuje.


Svojich fanúšikov nepochybne potešila aj priznaním, že pred spaním si najradšej číta knihy Harryho Pottera. Keď vraj potrebuje vypnúť a zrelaxovať, čítanie knihy o mladom čarodejníkovi je najlepším spôsobom oddychu. A miluje aj pitie piva v sprche.

Domov
Zdieľať
Diskusia