Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2019, 20:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival erotického prádla, D'n'B maratón alebo rapová nálož s Glebom? Slováci a Česi prezradili, aký festival chcú organizovať

HUDBA
Uložiť Uložené

Na najväčšom festivale elektronickej hudby sme sa návštevníkov pýtali otázky týkajúce sa hudby.

 

Festivalová sezóna je v plnom prúde, a tak sa naši českí kolegovia v rámci Refresher Leta vybrali pozrieť na ten najväčší v rámci elektronickej hudby. Koncentrácia bizarnosti sľubovala veľa, čo si môžeš pozrieť aj v nasledujúcom videu.

V ňom sme sa návštevníkov Beats for Love pýtali, aký festival majú najradšej a aký by zorganizovali v prípade neobmedzeného rozpočtu. 

Výsledok podľa očakávaní stojí za to. Slováci aj Česi nepopreli svoju náklonnosť k rapu, majú však radi aj samotný B4L. Keby mali zorganizovať vlastnú udalosť pod holým nebom, zamerali by sa na svoj obľúbený žáner. Niektorí by pozvali len Gleba a svojich kamarátov, ďalší by chceli čistý Drum and bass. 

Stretli sme aj pornoherečku Lady Dee, ktorá neostala svojej povesti nič dlžná. Ak by si jej dal dostatok peňazí, spravila by festival erotického prádla. Viac sa už ale dozvieš v samotnom videu, ktoré nájdeš na našom novom " target="_blank" rel="noopener">českom YouTube kanáli, kde postupne pribúda lokálny obsah. V prípade, že ťa zaujíma dianie v Českej republike, nezabudni dať odber

Domov
Zdieľať
Diskusia