Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2019, 15:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Muž údajne bodol mladíka do krku, lebo počúval rapovú hudbu

ZAUJÍMAVOSTI RAP VRAŽDA
Uložiť Uložené

Bizarný prípad z Arizony sa týka 27-ročného Michaela Adamsa, ktorý bodol do krku len 17-ročného Elijah Al-Amina.

Arizonská polícia musela ešte v závere minulého týždňa riešiť na jednej z čerpacích staníc prípad usmrtenia len 17-ročného mladíka, ktorého o 10 rokov starší muž bodol do krku. FOX 10 informoval aj o samotnom motíve, ktorým má byť údajne skutočnosť, že obeť mala nahlas pustenú rapovú hudbu, čo malo útočníka podľa jeho vlastných slov vyprovokovať. 

V minulosti bol totiž podľa zdrojov 27-ročný Michael Adams napadnutý ľuďmi z tejto komunity, a tak vraj tínedžera napadol, aby predišiel vlastnej smrti. Právnik útočníka už potvrdil, že je jeho klient psychicky chorý a podľa jeho názoru nemal byť už na základe predošlých útokov prepustený z väzby. 

Mladík menom Elijah Al-Amin bol po bodnutí do krku ešte prevezený do nemocnice, kde už museli lekári konštatovať smrť. Adams bol okamžite zadržaný. Matka obete dala jasne najavo, že bez ohľadu na okolnosti by v tomto prípade nemala útočníka zachrániť skutočnosť, že trpí mentálnymi poruchami, a očakáva spravodlivosť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia