Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2019, 14:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na slovenskom internáte našli 300 gramov marihuany, 75 kíl tabaku a zbraň

ZAUJÍMAVOSTI DROGY ZBRAŇ
Uložiť Uložené

Zadržané boli dve osoby.

Národná protizločinecká jednotka na košických internátoch zadržala dvojicu Ukrajincov, u ktorých našla množstvo ilegálneho tovaru. Podľa PZ SR malo ísť o 300 gramov marihuany, 75 kilogramov nelegálne dovezeného tabaku a taktiež zbraň, ktorú mali Ukrajinci v nelegálnej držbe.

Odporúčané
Zo Slovenska sa pašovali tanky do Severnej Kórey. Inde zase vozili marihuanu na somároch, hovorí bývalý colník Peter Cvik Zo Slovenska sa pašovali tanky do Severnej Kórey. Inde zase vozili marihuanu na somároch, hovorí bývalý colník Peter Cvik 10. júna 2019, 12:38

Ešte koncom mája sa Národná kriminálna agentúra (NAKA) v Košiciach postarala o vykonanie zásahu, kedy zadržala dvojicu osôb.  V tomto prípade išlo o Srbov. V rovnakom čase NAKA taktiež zasahovala na západe našej krajiny, a to konkrétne v Šali, kde sa polícii podarilo zadržať rovno päť osôb.

Domov
Zdieľať
Diskusia