Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2019, 9:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pred Let It Roll sa môžeš zahriať na oficiálnom warm up festivale od Bassizm za sprievodu populárnych mien elektronickej hudby

REFRESHER
Uložiť Uložené

Na BASSIZM Open Air vystúpia zahraničné mená ako Tantrum Desire alebo Rene LaVice a veľa domácich DJov elektronickej hudby.

Obrovský festival elektronickej hudby Let It Roll sa nezadržateľne blíži, ešte pred jeho začiatkom nás však čaká zahrievacia párty, ktorá sa bude konať 19. júla na nádvorí trenčianskeho klubu Element. Ide už o druhý ročník BASSIZM Open Air, kde sa okrem veľa domácich DJov predstaví aj zopár zahraničných mien. 

Pred Let It Roll sa môžeš zahriať na oficiálnom warm up festivale od Bassizm za sprievodu populárnym mien elektronickej hudby
Pred Let It Roll sa môžeš zahriať na oficiálnom warm up festivale od Bassizm za sprievodu populárnym mien elektronickej hudby

Menovite vystúpia zahraniční Tantrum Desire a René LaVice. Prví menovaní sú anglická drum and bassová dvojica pochádzajúca z juhovýchodného Londýna, ktorá do svojej tvorby od roku 2004 včleňuje prvky housu, electra či dubstepu. Jej členmi sú Jay Faleye a Devin Smith.

René LaVice mixuje aj rap, house alebo dupstep a má za sebou množstvo zásadných vystúpení, napríklad na turné s Prodigy či na veľkolepom Let It Roll. Zo Slovenska nebudú chýbať Changing Faces a The Prophecy z Piešťan, ktorí sa už môžu pýšiť bookingom pre najväčší Drum & Bass festivale na svete.

Ako už býva zvykom, neodmysliteľnou súčasťou je tiež špeciálna svetelná show, ktorú si v tomto prípade zoberú na starosti Subsoil.  Čaká ťa bohatý prierez elektronickým žánrom, ktorý ešte doplnia aj piati DJs za samotnú organizáciu BASSIZM, konkrétne Goblin, Diffe, Last Conclusion, Nekris a Pytel.

Vstupenky sú k dispozícii v predpredaji na tootoot.fm. V prípade, že máš predplatené Refresher+, v rámci Benefitov môžeš využiť možnosť dostať sa na oficiálny warm up pred festivalom Let It Roll úplne zadarmo

Domov
Zdieľať
Diskusia