Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2019, 21:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hokejový Slovan splatil viac ako miliónový dlh mestu Bratislava

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovan sa z KHL vracia naspäť do domácej ligy, ešte predtým však musel uhradiť všetky záväzky voči prevádzkovateľom Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

Oficiálna stránka HC Slovan Bratislava dnes informuje o tom, že klub konečne splatil všetky záväzky voči hlavnému mestu v celkovej výške  1 196 000 €. Táto suma už zahŕňa aj úroky z omeškania a pokuty. 

Slovan musel uhradiť peniaze za používanie Zimného štadióna Ondreja Nepelu a prejavil tak záujem pôsobiť v tejto aréne aj naďalej. Aktuálne sa z ruskej KHL vracia domov a bude pôsobiť v najvyššej slovenskej súťaži. 

„Zaplatením svojho záväzku HC SLOVAN Bratislava splnil podmienku mesta na začatie dialógu s predstaviteľmi samosprávy hlavného mesta, ako bolo prisľúbené, ohľadom nastavenia nových a reálnych podmienok využívania Zimného štadióna Ondreja Nepelu detskými a mládežníckymi kategóriami klubu, ako aj A mužstvom,“ uvádza oficiálne stanovisko klubu.

Slovan ešte vo vyhlásení poukazuje aj na to, že zaplatil do mestského za pôsobenie na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu cca 7,7 mil. eur vrátane DPH„Je to viac, ako všetky slovenské hokejové kluby dohromady,“ dodáva.

Odporúčané
Slovan Bratislava definitívne končí v KHL, vracia sa do domácej ligy Slovan Bratislava definitívne končí v KHL, vracia sa do domácej ligy 27. mája 2019, 20:13
Domov
Zdieľať
Diskusia