Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2019, 20:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovan Bratislava definitívne končí v KHL, vracia sa do domácej ligy

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Člen predstavenstva HC Slovan Juraj Široký mladší dnes informuje o tom, že slovenské mužstvo z KHL definitívne odchádza.

Portál Aktuality dnes informuje o tom, že hokejový Slovan definitívne končí v prestížnej ruskej hokejovej lige KHL. Na tlačovej konferencii to v pondelok večer oznámil člen predstavenstva HC Slovan Juraj Široký mladší. Problémom sú podľa očakávaní peniaze, ktoré podľa všetkého súvisia aj s doterajšími nie práve kvalitnými výkonmi.

„Investor sa nám nepotvrdil, na budúcu sezónu sa prihlásime do extralige. V KHL sme informovali, že sme záležitosti nedotiahli tak, aby sme splatili potrebné veci v predpísanom termíne. Hovoril som už aj s prezidentom SZĽH pánom Kohútom, aby sme začali proces návratu do našej najvyššej súťaže,” povedal člen predstavenstva HC Slovan Juraj Široký mladší.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa po dlhých rokoch bratislavský tím uchytí v domácej lige, keďže aj tá už vďaka prítomnosti Lintnera a ďalších ambicióznych ľudí nabrala na kvalite. 

Domov
Zdieľať
Diskusia