Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2019, 19:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Glebove tajné koncerty zadarmo prišli tisícky ľudí. Sleduj, ako zapálil so svojím Gaučom Žilinu za bieleho dňa

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Gleb má za sebou krátke turné po slovenských mestách, ktoré navštívil s ikonickým autom Red Bull Saurus. Koncerty za bieleho dňa sa tešili obrovskému úspechu.

Glebov najnovší projekt Gauč Storytelling sa teší obrovskému úspechu a dokázal to aj na aktuálnom krátkom turné Red Bull Presents: Gleb on Saurus. V štyroch slovenských mestách odohral koncerty úplne zadarmo, boli však špecifické aj tým, že fanúšikovia sa miesto konania dozvedeli až tesne pred začiatkom vďaka instagramovému profilu @redbullsk

Košice, Žilina, Banská Bystrica a Nitra boli svedkami obrovskej párty za bieleho dňa, kde sa prišli dohromady pozrieť tisícky ľudí, aby rozbehli rave ako po polnoci v klube. 

My sme sa rozhodli navštíviť zastávku v Žiline, ktorá bola aj podľa samotného Gleba tou najsilnejšou. Okrem neho sme vyspovedali aj samotných návštevníkov. Tí tento nápad v podaní Red Bullu a člena FCK THEM ocenili a ukázali, že sa vedia baviť bez ohľadu na miesto a čas. Koncert si užila aj naša moderátorka Becca.

Domov
Zdieľať
Diskusia