Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2019, 22:15
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tvorca Ricka a Mortyho chce zo seriálu spraviť celovečerný R-kový film

Tvorca Ricka a Mortyho chce zo seriálu spraviť celovečerný R-kový film
Zdroj: Warner Bros. Television Distribution/Adult Swim
FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

A fanúšikovia seriálu by rozhodne neboli proti.

Jeden z hlavných tvorcov Ricka a Mortyho Justin Roiland potvrdil, že by chcel z populárneho seriálu vytvoriť celovečerák. Ako informoval portál Joblo, na otázku fanúšika, či sa niekedy dočkáme celovečernej snímky s Rickom a Mortym v R-kovej verzii, odpovedal slovami „áno, spravil by som to veľmi rád“.

Oficiálne potvrdenie celovečerného filmu zatiaľ nemáme, ale nádej v podobe slov od samotného Justina Roilanda je pre nadšencov seriálu viac než dostačujúca na to, aby mohli započať svoje teórie o nových dobrodružstvách hlavnej dvojky.

Filmová verzia je možná, no neistá, ale s určitosťou vieme, že seriálový Rick a Morty sa prostredníctvom 4. série vráti už v novembri (listopad) tohto roku. Dočkať by sme sa mali minimálne 70 epizód, čo je oproti minulým 31 častiam v priebehu troch sérií skutočne obrovská várka čerstvej zábavy.

3. a zatiaľ poslednú sériu hodnotil náš kolega z redakcie vynikajúcim číslo 9,5/10. Jeho dojmy si môžeš prečítať v tejto recenzii. Plány televíznej stanice Adult Swim sú pre fanúšikov viac než nádejné a my veríme, že si aj v ďalších epizódach udržia svoju kvalitu. Akékoľvek ďalšie informácie zo sveta Ricka a Mortyho môžeš dohľadať v nasledujúcom vlákne.

Anketa:
Dal by si celovečernej snímke Ricka a Mortyho šancu?
Áno
Nie
Áno
99 %
435 Hlasov
Nie
1 %
4 Hlasy
Domov
Zdieľať
Diskusia