Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2019, 13:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pomáhať druhým sa naozaj vyplatí. Týchto 5 animákov ťa dokonalým spôsobom zahreje na duši

Pomáhať druhým sa naozaj vyplatí. Týchto 5 animákov ťa dokonalým spôsobom zahreje na duši
Zdroj: CGMeetup
FILMY A SERIÁLY ANIMOVANÉ FILMY
Uložiť Uložené

Niektoré z animákov ti určite zlepšia náladu, no ďalšie ta poriadne rozcítia.

Youtube kanál CGMeetup pravidelne prezentuje mnohé animované kraťasy, ktoré dokážu divákov chytiť poriadne za srdce. Jeden z ich najznámejších titulov je dozaista animák Mr Indifferent od tvorcu menom Aryasb Feiz. Ten nám počas niekoľkých minút ukáže, ako môžeme svojim prístupom k okoliu zlepšiť deň nielen cudzím ľuďom, ale taktiež aj sebe.

Najnovším príspevkov do zbierky je animovaná snímka Moonlight’s Tale pojednávajúca o útrapách a hľadaní šťastia Mesiaca. Toho v tomto rozprávkovom príbehu zosobňuje muž. V Monlight's Tale ťa čaká nádherná hudba a neuveriteľne emotívne vyobrazenie zamilovanej dvojice. Ak patríš medzi citlivejších divákov, určite si priprav balíček vreckoviek.

Pokiaľ si fanúšik animákov, ako Život chrobáka či Mravec Z, kraťas Buggy sa dozaista postará o roztopenie tvojho srdca. Tentokrát však nenahliadneš do života pracovitých mravcov, ale na vzťah malej lienky a dospelej včely zberajúcej med, z ktorých sa postupne stávajú priatelia.

Medzi výberom nájdeš samozrejme aj krátkometrážne snímky, kde si hlavnú rolu pre seba ukradli naši domáci miláčikovia. V prípade Nodding Off však ide o obyčajnú figúrku psa v aute, ktorá svojho majiteľa dokázala ochrániť pred najhorším.

Distracted nám behom krátkych dvoch minút ukáže, ako môžu moderné technológie ničiť naše vzťahy s blízkymi. Nepozeraj preto stále iba do mobilu a choď sa porozprávať so svojimi blízkymi. Nebudú tu totiž večne. A áno, aj tentokrát si radšej pred sledovaním priprav balíček vreckoviek. Emócie pri Distracted totiž fungujú skutočne naplno. Ďalšie skvelé animované kraťasy nájdeš v tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia