Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 14:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ je zbytočne vysoký čurák a Smart starší poloromáčik. Sleduj prvý graffiti vlog KGB Crew

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Prvý Smartov sľubovaný vlog je na svete. Z režisérskej alebo rybárskej stoličky rozpráva o svojich youtubových plánoch popri maľovaní s Remsom a Separom.

Smart nám už dlhšie prostredníctvom svojho Instagramu sľuboval, že sa okrem hudby začne aktívnejšie venovať aj vydávaniu videí, ktoré by sa mali točiť okolo graffiti. Teraz sme sa dočkali prvého, v ktorom spoločne maľujú so Separom a Remsom. Samozrejme, keďže ide o členov DMS, je ti snáď jasné, že to celé je aj o tupom humore.

V prestrihoch ešte vidíme Smarta na rybárskej, resp. režisérskej stoličke a vysvetľuje, prečo sa vlastne rozhodol natočiť prvý vlog. Podľa jeho slov by sme sa mali dočkať aj ďalších, možno v nich bude ukazovať aj to, ako robí hudbu, zatiaľ však nič nesľubuje. 

Počas 15 minút budeš môcť vidieť, ako vznikli podarené diela členov KGB Crew a v žiadnom prípade sa nebudeš nudiť. O video sa postaral Ivo Mago, sprievodná hudba pochádza od Smarta a my snáď už môžeme prezradiť, že v dohľadnej dobe sa môžeš tešiť na náš rozhovor s týmto producentom a po novom už aj DJom a raperom z DMS.  

Domov
Zdieľať
Diskusia