Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2019, 14:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cersei stála v okne, popíjala víno a za epizódu zarobila 500 000 dolárov. Lene Headey tlieskajú fanúšikovia na internete

Cersei stála v okne, popíjala víno a za epizódu zarobila 500 000 dolárov. Lene Headey tlieskajú fanúšikovia na internete
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Kráľovná dostáva za svoje výkony slušne zaplatené.

Ak si zarytý fanúšik seriálu Game of Thrones a očakával si, že v poslednej sérii sa dočkáme rozuzlenia proroctiev a zakončenia psychologického vývoja mnohých postáv, potom si zrejme zostal zarmútený.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach nadávajú tvorcom seriálu, že sa vykašľali na hlavnú myšlienku Game of Thrones a radšej chceli nezmyselnými ťahmi v scenári ulahodiť niektorým divákom.

Okrem kritiky sa však na sociálnych sieťach objavil aj vtipný príspevok Jamesa Pottera, ktorý si všimol, že kráľovná Cersei, alias herečka Lena Headey, v poslednej ôsmej sérii nezohráva takú úlohu, akú by mohla.


V úvodných častiach sa rozčuľovala nad tým, že jej žoldnieri z Golden Company nepriniesli slony, potom sa viackrát odmietla vzdať a napokon sa postavila do okna, popíjala víno a sledovala, ako sa jej mesto King’s Landing rozpadáva na kúsky pod dračím ohňom.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

James Potter si spomenul na to, že Lena napriek všetkému patrí medzi najväčšie hviezdy seriálu, a tak jej HBO za každú epizódu v poslednej sérii zaplatilo minimálne 500-tisíc dolárov. V minulosti sa objavili aj správy o tom, že herci ako Lena a Nikolaj Coster-Waldau stvárňujúci Jamieho Lannistera zarábajú až milión za epizód, ale potvrdené boli len nižšie sumy.

Užívateľ Twitteru preto úsmevne skonštatoval, že v ôsmej sérii Cersei zarába státisíce za postávanie v okne a popíjanie vína (za každú minútu na obrazovke v 8. sérii zinkasovala 48 000 dolárov), pretože Lena sa nezúčastnila ani súboja proti Night Kingovi a nemusela natáčať nekonečné nočné bitky.

Domov
Zdieľať
Diskusia