Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Tesla expanduje do Česka. Miestni majitelia elektromobilov dostanú servis v ich krajine

Tesla expanduje do Česka. Miestni majitelia elektromobilov dostanú servis v ich krajine
Zdroj: Tesla
TECH ČESKO TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Americká automobilka expanduje do hlavného mesta našich susedov. V Prahe bude predávať, servisovať a aj ukazovať svoje produkty.

V Európe vyrástlo ďalšie servisné stredisko spoločnosti Tesla. Automobilka si tentokrát vybrala za svoju lokalitu Prahu, kde chce časom ponúkať ako obhliadku elektromobilov, tak aj možnosť ich zaobstarania. Dovtedy pôjde iba o servis. Na novinku upozornil česky web Lidovky.

Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa Tesla začala obzerať po novom personále. A to priamo na jej oficiálnej web stránke, kde pribudlo zopár čerstvých pracovných inzerátov. Hľadajú špecialistov na jednotlivé časti vrátane servisných technikov.

Okrem Česka prišiel ale rad aj na Island a jeho Reykjavík, kde prebehla expanzia v rovnakom čase.

Ako informuje Electrek, v Česku momentálne jazdí cez 400 elektromobilov z dielne americkej automobilky, z čoho tvorí značnú väčšinu luxusný sedan Model S. Veci by sa mali však už čoskoro trošku zmeniť, pretože starý kontinent momentálne zaplavuje podstatne lacnejšia alternatíva Model 3. Nízka cenovka môže totiž spolu s obrovskou popularitou malého sedanu spustiť obrovskú lavínu.

Domov
Zdieľať
Diskusia