Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj robí poriadky v tíme, Slovák prezrádza, aké je to čistiť byty po mŕvolách. Posledných pár dní bolo rušno

REFRESHER FRESHNEWS NICKI MINAJ REFRESHER+
Uložiť Uložené

Prehľad noviniek za posledných pár dní je pripravený, sleduj nové Freshnews, v ktorých sa dozvieš všetky dôležité novinky z domova aj zo sveta.

 

Na Slovensku aj vo svete sa toho opäť stihlo udiať veľa, a to aj napriek tomu, že zatiaľ posledné Freshnews uzreli svetlo sveta len v nedeľu. Už čoskoro nás v rámci tohto formátu čaká veľká zmena, zatiaľ sa nechaj prekvapiť. V dnešnom českom pokračovaní uvidíš Petru a Martina, ktorí už tradične zhrnuli všetko dôležité, čo potrebuješ vedieť, aby si ostal v obraze. 

Opäť vyčíňala Nicki Minaj, ktorá tentokrát dáva svetu vedieť, že ukončuje dlhoročnú spoluprácu so svojim manažmentom. Dôvodom majú byť hlavne problémy týkajúce sa nepodareného európskeho turné, dozvedáme sa však, že záujem rozdeliť spoločnú cestu bol na oboch stranách. 

V susednom Česku to ešte stále žije sporom medzi Hugom Toxxxom a Lvcasom Dope, ktorí rozbehli beef so všetkým, čo k tomu patrí. Podľa dostupných informácií už ďalej pokračovať nebude a my sme pri tejto príležitosti rapera z Chebu pozvali na rozhovor, ktorý uvidíš na našom YouTube už čoskoro. 

Vo Freshnews sa dozvieš a to, prečo zbili známeho politika Dominika Feriho aktuality zo sveta filmov. Na záver ťa ešte krátkou reportážou vezmeme na uvítanie nového farebného prevedenia modelu Nite Jogger od adidas Originals, kde sme vyspovedali Sharlotu, Renneho Danga aj Zachyho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia