Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 16:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Animovaní Adamsovci od režiséra Shreka 2 testujú brutálne mučiace nástroje a demolujú svoj dom

Animovaní Adamsovci od režiséra Shreka 2 testujú brutálne mučiace nástroje a demolujú svoj dom
Zdroj: United Artists Releasing / MGM
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režiséri komédie Sausage Party a druhého Shreka prinášajú ďalší animák.

Kto by nepoznal preslávenú rodinu Adamsovcov na čele s Gomezom a jeho ženou, bratrancom Festerom, malou Wednesday či obrom Lurchom? Filmovú verziu tejto hrozivej rodinky si v našich televíziách videl iste mnohokrát, no štúdio MGM sa rozhodlo postarať o novodobý animák plný mučenia a desivých záberov.

Z prvej upútavky nám však tvorcovia nestihli odhaliť príliš veľa, a tak sme si z nej okrem predstavenia jednotlivých členov rodiny a jedného pokusu o vcelku zábavné mučenie príliš veľa nevzali. Ak už ale nič iné, film v rámci prepožičania hlasov hlavným postavám disponuje niekoľkými pozoruhodnými hereckými menami.

Gomeza a jeho manželku nahovorili Oscar Isaac a Charlize Theron, pričom hlasy ich detí prevzali Chloë Grace Moretz s Finnom Wolfhardom. Mimo nich započujeme hercov, ako Allison Janney, Nick Kroll, Elsie Fisher či Bette Midler. V príbehu snímky sa Addamsovci budú musieť pripraviť na príchod svojej vzdialenej rodiny. Možno sa teda nakoniec dočkáme aj malého chlpatého bratranca Itta.

Réžia pripadla na Conrada Vernona a Grega Tiernana, ktorí v minulosti natočili animovanú komédiu Sausage Party. Tej sme v recenzii udelili hodnotenie 7,5/10. Prvý zo spomínanej dvojice taktiež spolurežíroval druhú časť populárneho animáku Shrek. Premiéra v českých a slovenských kinách je naplánovaná na 31. októbra (říjen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia