Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 13:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Policajti zverejnili, čo zostalo z pytliaka, ktorého udupal slon a potom zjedli levy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Lov nosorožcov sa pytliakovi stal osudným.

Médiami pred pár dňami preletela správa o pytliakovi nosorožcov v juhoafrickom národnom parku Kruger, ktorého udupal slon a napokon zjedli levy. Väčšina ľudí preňho nemala pochopenie, pretože sa chystal vzácne zvieratá loviť bez povolenia a ilegálne, ale manažér národného parku Glenn Phillips vyjadril úprimnú sústrasť.

Odporúčané
Pytliaka v národnom parku udupal na smrť slon a potom ho zjedli levy. Chcel ilegálne zabiť vzácneho nosorožca Pytliaka v národnom parku udupal na smrť slon a potom ho zjedli levy. Chcel ilegálne zabiť vzácneho nosorožca 7. apríla 2019, 10:11

Smrť každého človeka je ťažká a on uznal, že pozerať sa na žiaľ smutných dcér zosnulého pytliaka ho zasiahla. Bola o to ťažšia, že po kŕmení levov už z pytliaka nezostalo množstvo telesných pozostatkov a policajti našli po niekoľkých hodinách najskôr len kus nohavíc.

Od ostatných podozrivých, ktorých medzitým zatkli, zaistili nelegálne držané zbrane a napokon narazili aj na lebku. Lebka je zatiaľ jedinou dôležitou časťou tela nájdenou v parku. Juhoafrickí policajti pritom na svojom Twitteri v ozname nezverejnili jej fotku, ale miestny portál Daily Sun už neváhal, a tak sú pytliakove pozostatky vystavené na tejto stránke.


Incident sa mal podľa zadržaných komplicov odohrať tak, že keď muž zomrel a zvieratá odišli, odtiahli jeho telo na kraj cesty a odišli. O smrti informovali jeho rodinu, ktorá potom zalarmovala políciu a začala sa pátracia akcia. Komplici budú už o pár dní čeliť súdnemu pojednávaniu, kde zistia, aké tresty dostanú za nedovolené ozbrojovanie a snahu pytliačiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia