Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 13:32
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hellboy bude R-kovou fantasy jazdou plnou akcie, humoru a brutality

Hellboy bude R-kovou fantasy jazdou plnou akcie, humoru a brutality
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbený komiksový pekelník sa krátko pred premiérou pripomína ukážkami, obrázkami aj plagátmi.

Do premiéry nového Hellboya ostáva v tejto chvíli už iba niekoľko málo dní, a tak je pochopiteľné, že sa v poslednom období vyrojilo viacero ukážok, ktorými sa nás štúdio snaží nalákať na R-kovú verziu obľúbenej postavy. My sme ich pre teba teda niekoľko zozbierali, aby si si ich mohol vychutnať pekne v jednom článku.

Jednou z ukážok je napríklad nový klip priamo z filmu, v ktorom sa Hellboy a členovia tajnej spoločnosti s názvom Osiris Club prechádzajú zbrojnicou a pripravujú sa na lov. To ale nie je všetko. Nižšie totiž nájdeš aj rozhovory s hercami a tvorcom Hellboya, zákulisné zábery či ďalšiu dvojicu klipov. Jeden sa sústredí na stretnutie Hellboya s Babou Yagou, no a ten druhý čarodejnicu Nimue.

Čo sa samotného príbehu týka, v ňom by mal Hellboy riešiť akúsi existenciálnu krízu, vďaka ktorej sa ocitne niekde medzi stranou ľudí a monštier. Aj preto ostane jeho myseľ otvorená argumentom mocnej čarodejnice Nimue the Blood Queen (Milla Jovovich). Tá totiž voči ľudstvu prechováva obrovský hnev kvôli tomu, čo urobili jej druhu.

Za réžiou stojí Neil Marshall (Game of Thrones, The Descent), o scenár sa postarali Mike Mignola (tvorca komiksovej predlohy Hellboya), Andrew Cosby a Christopher Golden, no a okrem spomenutých hercov sa vo filme objaví aj Ian McShaneSasha Lane či Daniel Dae Kim.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 11. apríla (duben) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem. Všetka tá krv, brutalita a obrovský fantasy svet však najlepšie vyniknú na čo najväčšom plátne, takže by si rozhodne mal dať prednosť IMAXu.

V samotnom závere určite nevynechaj ani niekoľko plagátov a obrázkov 

Domov
Zdieľať
Diskusia