Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 22:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nechceš stráviť noc so svojou polovičkou a Monou Lisou priamo v ikonickom Louvre? Airbnb vymyslelo špeciálnu kampaň

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stráviť noc v múzeu Louvre nedokáže len tak hocikto.

Ikonické múzeum Louvre vo francúzskom Paríži tento rok oslavuje 30. výročie od stavbu svojej svetoznámej pyramídy. Vďaka tejto príležitosti sa múzeum spojilo so službou Airbnb a dvaja šťastlivci teraz majú šancu vyhrať jednu noc priamo pod ňou.

Tvojou hostiteľkou bude samotná Mona Lisa, vedľa ktorej si budeš môcť vychutnať pohárik kvalitného šampanského a pokochať sa jedným z najznámejších obrazov na svete bez tlačenice a nekonečných turistov.

Noc v Louvre sa bude konať 30. apríla a nejde o žiadny aprílový žartík, skutočne v ňom budeš môcť stráviť noc, lenže pre Slovákov máme jednu smutnú správu. V krátkych pravidlách súťaže sme nenašli meno našej krajiny, a tak zrejme možnosť vycestovať do Paríže pre našich občanov neplatí. Jedine, že by si mal rozdielne občianstvo a mohol by si sa podľa pravidiel do súťaže zapojiť.

Nie je to vôbec ťažké, stačí len registrovať svoje osobné údaje a napokon napísať krátky dôvod, prečo si práve ty zaslúžiš zažiť takúto nezabudnuteľnú noc. Aj keď ti to zrejme nebude na nič platné, súťaž trvá do konca 12. apríla, takže keď sa do nej nemôžeš zapojiť ty sám, možno by si mohol osloviť svojich kamarátov z krajín ako Nemecko alebo Španielsko, tí sa zapojiť môžu bez problémov.

Domov
Zdieľať
Diskusia