Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. marca 2019, 9:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Milionár chce zaplatiť cez 250 000 € mužovi, ktorý si vezme jeho dcéru. Má 26 rokov a vraj je stále pannou

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Otec hľadá ženícha pre svoju dcéru.

58-ročný milionár z Thajska chce pre svoju 26-ročnú dcéru len to najlepšie, a preto sa rozhodol vhodnému ženíchovi darovať 240 000 £ (a teda v prepočte takmer 278 000 €). Od potenciálneho zaťa žiada len to, aby tvrdo pracoval a spravil jeho dcéru šťastnou. To neznie zas až tak náročne, no nie?

Arnon Rodthong je majiteľom farmy s tropickým ovocím durianu. V tejto oblasti mu pomáha taktiež jeho dcéra Karnsita, ktorá je pannou a do dnešného dňa nemala žiadneho chlapca. Bohatý podnikateľ nechce preto nechávať nič náhode. Ponúknuté financie a celú svoju farmu plánuje prenechať práve budúcemu zaťovi.

Rodthong tvrdí, že potrebuje niekoho, kto by sa spoľahlivo postaral o jeho biznis aj v budúcnosti. Netrvá na tom, aby mal daný muž vysokoškolské vzdelanie, ale jednoznačne požaduje, aby bol jeho zať pracovitý.

Odporúčané
Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby 12. februára 2024, 10:41

Keď sa Karnsita dozvedela o plánoch svojho otca, nebola naňho nahnevaná, no priznáva, že ju to mierne prekvapilo. Požiadavky na jej nastávajúceho sú pomerne skromné. Jediné, čo od potenciálneho partnera vyžaduje, je to, aby bol pracovitým dobrým človekom, ktorý miluje svoju rodinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia