Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2019, 9:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najedli sme sa v reštauračnom vozni a preskúmali Trenčín. Môžeš si v našich vlakoch pochutiť?

REFRESHER REFRESHER+ TRENČÍN
Uložiť Uložené

Trenčín je super mesto! Náš moderátor Filip sem zobral Denisku vlakom, ktorej sa výlet veľmi páči. Ktoré miesta navštívili?

Formát Refresher Vlogov vznikol v prvom rade kvôli tomu, aby sme čitateľom a divákom mohli ukázať čosi viac z pozadia fungovania webu. Najčastejšie máš možnosť vidieť našich moderátorov pri rôznych aktivitách a tentokrát sme sa rozhodli, že postupne strávime deň s každým z nich. 

Ako prvá o sebe poodhalí čosi viac naša zatiaľ posledná mužská posila Filip. Ten pochádza z Trenčína, a tak sme nasadli na vlak a vydali sa pozrieť, ako to tam vlastne vyzerá.  Ako rodák nás previedol po zaujímavých miestach, ktoré by si určite nemal pri návšteve tohto nádherného miesta vynechať. Trenčín je zároveň mesto plné šikovných mladých ľudí, ktorí sa chopili svojej šance a Filip nám aspoň v krátkosti poodhalil ich príbeh. 

Pozreli sme sa aj na gymnázium, kde študoval a zaspomínali tak na jeho stredoškolské časy. V konečnom dôsledku sme si užili aj samotnú cestu slovenským vlakom a aspoň sme sa presvedčili, že sa dá v jedálenskom vozni vybrať si niečo dobré pod zub.

Domov
Zdieľať
Diskusia