Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. januára 2019, 10:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor počíta peniaze a vozí si hejt v kamióne, čoskoro založí nadáciu pre „blbé buzny“

HUDBA
Uložiť Uložené

Český raper sa pár dní pred vydaním ďalšieho sóla pripomína skladbou Nevadí. Venoval ju hejterom a peniazom.

Pražský raper už v závere roku 2018 oznámil, že chystá veľké veci. Konkrétne sa už o pár dní dočkáme vydania jeho ďalšieho sólového projektu s názvom Marko a mesiac na to sa bude konať obrovský krst v domácom Fóre Karlín. Môžeme očakávať, že priestor pre viac než 3-tisíc ľudí sa Ektorovi podarí vypredať ešte v predpredaji, takže s kúpou lístka neotáľaj.

Dnes sa fanúšikovia dočkali ďalšej novinky, ktorá je v poradí treťou uverejnenou ukážkou z projektu. Dostáva názov Nevadí a autor sa v nej už tradične prihovára svojm hejterom a zmrdom, ktorí mu závidia. Hovorí o počítaní peňazí, autách, ženách a luxusnom živote, takže sa zatiaľ nič nestalo a my budeme zvedaví, či sa bude na avizovanom sóle venovať aj iným témam. 

Tentokrát prichádza vec bez videoklipu, no očakávame, že ich Ektor ešte zopár pripravuje, no necháme sa prekvapiť. Ty zatiaľ počúvaj novinku a nezabudni, že už 2. februára uzrie svetlo sveta album Marko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia