Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2019, 17:01
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Brad Pitt, Margot Robbie aj Leonardo DiCaprio hviezdia na obrázkoch novinky od Quentina Tarantina

Brad Pitt, Margot Robbie aj Leonardo DiCaprio hviezdia na obrázkoch novinky od Quentina Tarantina
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Po dlhom čakaní a prezeraní si fotografií z natáčania tu máme konečne nálož oficiálnych obrázkov s hlavnými hereckými predstaviteľmi.

Nesmierne očakávanú novinku Quentina Tarantina, ktorá ponesie názov Once Upon a Time in Hollywood, sme si doposiaľ prestavovali najmä článkami s množstvom zozbieraných a často nie príliš kvalitných fotografií z natáčania. To sa však dneškom mení, pretože vďaka magazínu Vanity Fair si môžeme konečne vychutnať aj sériu oficiálnych obrázkov. Nech sa páči.

Posúvaj doprava

Čo sa samotného príbehu týka, tak sa bude odohrávať v Los Angesles roku 1969, kde sa hlavnými hrdinami stanú televízny herec Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho kamarát, kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt). Do ich života sa ale určitým spôsobom zapletie aj bohatá susedka Sharon Tate (Margot Robbie) a zároveň manželka Romana Plolanskiho, ktorá padne za obeť šialeným fanatikom z okruhu Charlesa Mansona.

Odporúčané
Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru 19. októbra 2019, 19:44

Za réžiou a scenárom stojí už vyššie spomínaný Tarantino (Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Django Unchained) a mimoriadne nabité obsadenie ďalej vytvoria aj herci, ako Al PacinoEmile HirschKurt RussellDakota FanningTimothy OlyphantMichael MadsenTim Roth, James Marsden, Scoot McNairy či Margaret Qualley.

Premiéra snímky Once Upon a Time in Hollywood je v amerických kinách naplánovaná na 27. júla (červenec) 2019, u nás a v susedných Čechách si však budeme musieť počkať až do 8. augusta (srpen). Snáď teda čoskoro uvidíme aj nejaké tie prvé zábery. Pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia