Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2019, 18:43
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Krotitelia duchov 3 sa vracajú ku svojim koreňom. O film sa postará syn režiséra prvých dvoch častí

Krotitelia duchov 3 sa vracajú ku svojim koreňom. O film sa postará syn režiséra prvých dvoch častí
Zdroj: Columbia Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V hlavných úlohách tentokrát našťastie neuvidíme ženské predstaviteľky z roku 2016.

Krotitelia duchov s pôvodným obsadením na čele s Billom Murraym stáli za to, pričom minimálne jednotku môžeme označiť za klasiku. Nadviazať na ich slávu sa v roku 2016 pokúsil režisér Paul Feig, ale jeho snaha skončila poriadnym neúspechom.

V hlavných rolách sme miesto mužského obsadenia sledovali herečky, ako Melissu McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Leslie Jones. Štvorica žien však nebude mať s priamym pokračovaním Krotiteľov duchov nič spoločné.

Magazín Entertainment Weekly aktuálne informoval o tom, že syn slovenského rodáka Ivana Reitmana (režiséra prvých dvoch častí) Jason natočí pokračovanie slávnych Ghostbusters, ktoré bude zasadené do rovnakého sveta ako jednotka a dvojka.

No a kedy sa spomínanej tretej epizódy vlastne dočkáme? Čerstvý teaser dátum premiéry predbežne stanovil na leto roku 2020.

41-ročný Kanaďan Jason Reitman sa v minulosti postaral o známe komediálne drámy, ako Ďakujeme, že fajčíte či Juno, kde si hlavnú rolu strihla sympatická Ellen Page (Inception, X-Men: Days of Future Past).

Scenár nových Krotiteľov duchov napíše Jason Reitman s Gilom Kenanom a produkcia pripadla na otca ságy Ivana Reitmana. Pôvodná zostava hercov nie je zatiaľ potvrdená, no bez nich si tretí diel zo sveta jednotky a dvojky nevieme vôbec predstaviť. Na spoluprácu s Reitmanovcami by ale azda mohli kývnuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia