Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 16:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Realita verzus film. Koncert kapely Queen bol v Bohemian Rhapsody na nerozpoznanie

Realita verzus film. Koncert kapely Queen bol v Bohemian Rhapsody na nerozpoznanie
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sledovať Ramiho Maleka a Freddieho Mercuryho bok po boku je zážitok.

Okolo novinky Bohemian Rhapsody lietajú samé pozitívne správy. Snímka je najúspešnejšou hudobnou biografiou všetkých čias a z hereckého dua Rami Malek a Lucy Boynton sa stal čerstvý párik a film získal dvojicu Zlatých glóbusov.

V nedávnej dobe sme ťa taktiež informovali, že prostredníctvom DVD či Blu-ray edície budeš mať mimo iného možnosť zhliadnuť celý Live Aid koncert, vrátane doposiaľ neuvedených skladieb Crazy Little Thing Called Love a We Will Rock You.

Podľa oficiálneho webu 20th Century Fox by sa spomínaná edícia mala do predaja dostať už 12. februára (únor) 2019. Azda aj z dôvodu blížiaceho sa termínu tvorcovia divákov lanária exkluzívnym materiálom, kde môžeš vidieť a počuť filmovú verziu týchto skladieb, ktoré navyše dopĺňa originálny záznam z roku 1985 a komentára filmárov.

Crazy Little Thing Called Love

We Will Rock You

Blu-ray a DVD edícia budú obsahovať 22 minútový záznam z charitatívneho Live Aid, čo zo zakúpenia bonusových materiálov robí pre fanúšika Queen prakticky povinnosť.

Rami Malek a ostatní herci v jednom z minulých rozhovor spomenuli, že z filmu muselo byť vystrihnutých mnoho scén, ale zatiaľ nemáme potvrdené, ktoré z nich sa nakoniec objavia v bonusových materiáloch. Zoznam vystrihnutých scén nájdeš na konci článku v nasledujúcom odkaze.

Ak patríš medzi nadšencov filmu, určite si prečítaj aj článok, kde sme si prebrali jednotlivé odlišnosti snímky od historicky overených faktov. V každom prípade sa ale pozri aj na to, akým náročným procesom musel prejsť Rami Malek, aby sa vyformoval do autentickej podoby slávneho Freddieho Mercuryho.

Domov
Zdieľať
Diskusia