Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 15:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Stránka predpovedá, ktorá celebrita zomrie v roku 2019. Minulý rok trafila smrť 12 známych osobností

ZAUJÍMAVOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Morbídna stránka sa za svoju úspešnosť nemusí hanbiť.

Predstav si svet, kde by existovala stránka, ktorá dokáže predpovedať smrť známych osobností. Nezvyčajný nápad funguje už roky na webe The DeathList, kde tvorcovia každý rok zhromažďujú zoznam 50 ľudí, ktorý by mali v nasledujúcich 12 mesiacoch zomrieť.

V roku 2017 si na konto stránka zapísala najúspešnejšie ťaženie, pretože správne trafila 17 z 50 osobností, avšak ani minulý rok neboli predpovede najhoršie.

Stránka predpovedá, ktorá celebrita zomrie v roku 2019. Minulý rok trafila smrť 12 známych osobností
Zdroj: TASR/AP

Zomrelo 12 ľudí, ktorých smrť The DeathList predpovedal, a tak sa spoločne musíme pozrieť na to, čo sa na tomto webe objavuje v tejto chvíli. Zoznam na rok 2019 je už samozrejme pripravený a nájdeš v ňom množstvo zaujímavých mien.

Zoznam vedie herec Kirk Douglas, ale v prvej päťke sa umiestnil aj britský princ Philip, vojvoda z Edinburghu. Medzi zaujímavé mená z prvej dvadsiatky určite patria aj africký diktátor Robert Mugabe, bývalý americký prezident Jimmy Carter či známy dizajnér Pierre Cardin, ktorého meno možno nosíš na mnohých kúskoch tvojho šatníka. Možno ťa zaujmú aj mená ako Betty White, pretekár Stirling Moss či bývalý sovietsky prezident Gorbačov.

Domov
Zdieľať
Diskusia