Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2018, 13:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Oni chcú pozornosť a hype, no Gleb stojí v tieni. Gauč storytelling videoklip je vonku!

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa dočkali avizovaného vizuálu ku Glebovej skladbe, ktorá je predzvesťou nového albumu.

Včera sme vydali rebríček najlepších videoklipov, do ktorého sme, samozrejme, zaradili aj Glebov Motorest. Zároveň nám však bolo jasné, že avizovaný vizuál na skladbu Gauč storytelling by bol vhodným ašpirantom a dôkaz dostávame hneď dnes. Track už snáď máš veľmi dobre napočúvaný, a tak vieš, že člen FCK THEM tentokrát stavil na temnejšiu atmosféru a aj samotný príbeh je o niečo negatívnejší. 

Dozvedáme sa veľa zaujímavostí a Gleb prezrádza aj to, že aktuálne sú jeho najbližšími ľuďmi Fobia Kid a Dymer, ktorých máme aspoň v krátkosti možnosť počuť a tiež vidieť vo výslednom videoklipe. Ten si na starosti zobral Saymon Seris a obrovská pochvala patrí aj producentovi Komanderovi Ground. 

Náš skromný názor je, že Gleb sa vďaka minuloročnému albumu Lavička Pimpin a tohtoročným singlom stáva najlepším MC na Slovensku. Obdivuhodný je aj jeho mierne pankáčsky prístup k hudbe a sláve, ktorý definuje slovom antihype. Na záver len dodáme, že v prvej polovici roka 2019 uzrie svetlo sveta ďalší album a bude niesť názov Gauč storytelling.

Domov
Zdieľať
Diskusia