Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2018, 20:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V bratislavskej električke oddychoval cestujúci cez uličku. Rozosmial aj nahneval Slovákov na internete

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Cesta bratislavskou mestskou hromadnou dopravou človeka unaví.

Mestská hromadná doprava vie byť v slovenských mestách občas poriadne bizarná. V tej bratislavskej sa denne premelú desiatky tisíc ľudí, pričom pri dlhšom pozorovaní by si mohol cestujúcich rozdeliť do viacerých skupín.

Nanešťastie, autobusmi, električkami či trolejbusmi často cestujú ľudia, ktorí sa nevedia prispôsobiť svojmu okoliu, nemajú štipku úcty k ostatným, a tak sa prejavia ako muž z nasledujúcej fotografie.

Ako informovali Bratislavské noviny, fotografia bola vytvorená v električke smerujúcej na Zlaté piesky. Muž bezočivo zaspal na štyroch sedadlách, pričom mu vôbec nevadilo, že cez neho nikto neprejde.

V bratislavskej električke oddychoval cestujúci cez uličku. Rozosmial aj nahneval Slovákov na internete
Zdroj: Boris H./Revízori Bratislava/Facebook

Pasažieri ho zároveň nechceli konfrontovať, pretože sa zrejme báli, či muž nebude agresívny alebo pod vplyvom alkoholu, nikto koniec koncov nechce zažiť zbytočný konflikt.

Pod príspevkom vo facebookovej skupine Revízori Bratislava sa spustila diskusia. Väčšina ľudí sa na mužovi dobre bavila, pretože podobnú scénu v električke nezažiješ každý deň.

Našli sa však aj komentujúci, ktorí nevedeli pochopiť, prečo sa ho nikto nespýtal, či by sa mohol posadiť normálne. Električku mala viesť vodička.

Nikomu sa nič nestalo a všetci sa dostali do svojho cieľa načas, avšak každý z nás by sa mal zamyslieť nad tým, ako sa správame k svojmu okoliu. Teraz vyzerá fotografia veľmi vtipne, lenže keby si muža v električke zažil ty, zrejme by si sa tiež nehrnul ho zobudiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia