Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2018, 12:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Syn nachytal veriacich rodičov obrazom Obi-Wana Kenobiho. Mysleli si, že je to Ježiš

FILMY A SERIÁLY EWAN MCGREGOR OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Pre fanúškov Star Wars ide o známy „prank“, ale zdá sa, že je stále účinný.

Muž menom Ryan si na tohtoročné Vianoce vystrelil zo svojich veriacich rodičov, ktorých obdaroval obrazom Ewana McGregora alias Obi-Wana Kenobiho zo Star Wars. V domnení, že ide o obraz Ježiša Krista, si rodičia dar od svojho syna zavesili na stenu.

Ryan si nebol istý, či mu tento „prank“ vyjde, pretože jeho rodičia videli Ryana ako mladého sledovať Star Wars, ale zrejme nikdy žiaden film zo série nepozerali ako aktívni diváci. 

Ryan sa pri obdarovaní obrazom Obi-Wana inšpiroval jedným užívateľom Redditu. Ten obľúbeného rytiera Jedi prirovnával výzorovo k podobe Ježiša Krista. A musíme uznať, že mal pravdu.

Na obraze sa im síce od začiatku čosi nezdalo a Ryanov otec dokonca prehlásil, že sa zobrazená osoba veľmi podobá na Obi-Wana, ale nakoniec to označil za náhodu. Na nižšie priloženom videu môžeš vidieť prvé reakcie rodičov pri rozbaľovaní zábavného daru. Ryanova matka nedokázala pochopiť, prečo sa ich syn pri pohľadoch rodičov tak veľmi usmieva.

Postupom času sa Ryan rozhodol, že pravdu o obraze odhalí aspoň otcovi. Ten sa podľa jeho slov nemôže nad celou situáciou prestať smiať. Podarený syn v súčasnej dobe premýšľa nad tým, ako z tejto šlamastiky vykľučkovať bez toho, aby nahneval matku.

Odporúčané
RECENZIA: Obi-Wan Kenobi RECENZIA: Obi-Wan Kenobi 23. júna 2022, 11:30

Urobil som veľkú chybu. Mama jej vianočný dar s Ježišom Kristom miluje a nie som si istý, ako z tejto situácie vyviaznem živý, keď na to príde,“ vyjadril sa Ryan na Reddite

Niektorí užívatelia rozumne poznamenali, že Ewan McGregor v roku 2015 v snímke 40 dní v púšti naozaj stvárnil postavu Ježiša, takže by Ryan mohol svoju mamu obmäkčiť aspoň týmto tvrdením.

Domov
Zdieľať
Diskusia