Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2018, 20:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kevin Spacey láka na návrat Franka Underwooda a vyjadruje sa k sexuálnym obvineniam

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Herec sa na Štedrý deň rozhodol podať svoju úprimnú odozvu k údajnému sexuálnemu obťažovaniu.

Meno kedysi mimoriadne populárneho herca Kevina Spaceyho utrpelo značnú ujmu po tom, čo ho minulý rok obvinili zo sexuálneho obťažovania. Toho sa mal v roku 1986 dopustiť na vtedy len 14-ročnom hercovi Anthonym Rappovi. Mladého Rappa mal podľa jeho slov Spacey zvaliť na postel a ľahnúť si na neho. Nakoniec ale údajne k ničomu nedošlo.

Spacey sa za svoje možné konanie ospravedlnil, ale zdôraznil, že si na nič podobného bohužiaľ nespomína, pretože sa jeho možné nevhodné správanie malo odohrať pred viac ako 30 rokmi, pričom bol v danom momente podnapitý. Ďalej sa vo vyjadrení rozhodol pred verejnosťou potvrdiť svoju homosexuálnu orientáciu.

Na prvé obvinenie nadviazal filmár Tony Montana, ktorého Spacey taktiež údajne sexuálne obťažoval. Vďaka obvineniam bol nakoniec Kevin Spacey vytlačený zo seriálu House of Cards a taktiež preobsadený v snímke All the Money in the World.

Podľa ďalšieho obvinenia mal v roku 2016 Spacey sexuálne obťažovať 18-ročného chlapca. Heather Unruh, matka obete, tvrdí, že herec jej synovi údajne opakovane pokladal ruku na intímne miesta. Kde sa ale skrýva pravda? Existujú proti potenciálnemu sexuálnemu násilníkovi nejaké dôkazy?

Odporúčané
Kevin Spacey sa môže radovať. Stiahli voči nemu žalobu za sexuálne obťažovanie 18-ročného chlapca Kevin Spacey sa môže radovať. Stiahli voči nemu žalobu za sexuálne obťažovanie 18-ročného chlapca 18. júla 2019, 14:17

Práve tieto otázky nám Spacey adresuje formou známou zo seriálu House of Cards. V dnes publikovanom videu k divákovi prehovára rétorikou Franka Underwooda a okrem toho, že sa vyjadruje k obvineniam, ktoré nie sú podložené dôkazmi, sledovateľa taktiež mierne provokuje možným návratom Franka Underwooda.

Pretože ako sám vraví, nikdy sme ho nevideli umierať, no nie? Jeho postavu v House of Cards fanúšikovia veľmi milovali, no čo sa týka samotných obvinení, nemožno Spaceymu držať stranu, ale zároveň ho ani predbežne karhať. Celý prípad musia najprv vyšetriť príslušné úrady. Herec by sa mal za posledné menované obvinenie postaviť pred súd už 7. januára (ledna) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia