Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 18:18
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Bratislavčanov trápi pľuvajúci fantóm. Tajomný muž sa prechádza po Ružinove a bezdôvodne pľuje na autá

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Páchateľ bol prichytený na kameru priamo pri čine.

Obyvatelia bratislavskej mestskej časti Ružinov musia po novom čeliť naozaj bizarnému problému. V uliciach sa totiž pohybuje tajomný muž, ktorý arogantne a bezdôvodne poškodzuje majetok ostatných ľudí v susedstve. Prechádza sa po parkoviskách a pľuje na odstavené autá.

Podľa všetkého to trvá už niekoľko mesiacov. Bratislavčania si už viackrát našli svoje vozidla opľuté a doškrtané, no nikdy nevedeli, čo za tým je a či to nie je len náhoda.

Avšak po tom, čo pani Katarína zverejnila na facebookovej stránke Ružinovské echo video a fotografiu tohto človeka, aby tak upovedomila a varovala aj ostatných obyvateľov, mnohí pochopili, že ide o osobu, ktorá to podľa všetkého robí úmyselne a opakovane. Na videu je prichytený priamo pri čine, ako pľuje na jedno zo zaparkovaných áut.

Pod príspevkom sa okamžite našlo veľké množstvo ďalších zhrozených a poškodených obyvateľov, ktorí sa s vyčíňaním pľuvajúceho fantóma už mali možnosť niekoľkokrát stretnúť. Opakovane vraj majú svoje autá poopľúvané či dokonca poškriabané.

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Muž pravdepodobne pochádza z Ružinova alebo bratislavského Nového Mesta, pretože práve v týchto mestských častiach ľudia registrujú jeho vyčíňanie najviac. Nikto však doteraz nezistil skutočnú príčinu jeho ofenzívneho správania.

Bratislavčanov trápi pľúvajúci fantóm. Tajomný muž sa prechádza po Ružinove a bezdôvodne pľuje na autá
Bratislavčanov trápi pľúvajúci fantóm. Tajomný muž sa prechádza po Ružinove a bezdôvodne pľuje na autá Zdroj: Facebook (Ružinovské echo)
Domov
Zdieľať
Diskusia