Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2018, 11:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zayo, Kanye West alebo Zrebný a Frlajs. Komu patril uplynulý týždeň?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Freshnews vychádzajú na našom kanáli každú stredu a nedeľu o 18:00 a včerajšok nebol výnimkou.

Síce sa blíži koniec roka, no my nepoľavujeme, práve naopak. Na našom YouTube kanáli to aktuálne žije tak, ako počas celého roka, a ak si náhodou zmeškal nové reportáže, vlogy, Interhejty alebo Refresher Backstage, tak to utekaj napraviť. Samozrejme, nechýbajú ani najnovšie Freshnews, ktorými nás tentokrát prevedie dvojica Krištof a Šajmo

Novinkami z domova a zo sveta zásobujeme Slovákov a Čechov počas celého roka každú stredu a nedeľu o 18:00 a vždy sa dozvieš aktuality z hudby, módy, technológií aj filmov. A keďže je rok 2018 plodný aj na množstvo konfliktov, tak ich v rámci Freshnews vždy zhrnieme na základe všetkých dostupných zdrojov. 

Ak ťa nejaká novinka zaujme, môžeš si o nej prečítať viac u nás na webe, keďže sme pred tým vždy každú informáciu podrobne rozpracovali v článku. Linky nájdeš v popise videa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia