Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. decembra 2018, 22:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Karel Gott sa pokúša zachrániť antirap Leoša Mareša. Sú navždy mladí ako Zayo

HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba Für immer jung dostáva nové spracovanie, v ktorom nahrádza Bushida Leoš Mareš.

Rok 2018 je plný prekvapení a všetko nasvedčuje tomu, že ešte nekončíme. Tentokrát sa o slovo hlási pravdepodobne najznámejší český moderátor Leoš Mareš, ktorý v uplynulých mesiacoch stihol napríklad oznámiť sériu troch obrovských koncertov v pražskej O2 arene a ešte sa aj nechal nachytať samotným Kazmom. 

Teraz si však strieľa zo všetkých on, keďže sa rozhodol nahradiť nemeckého rapera Bushida na skladbe Für immer jung. Tá vyšla v pôvodnej verzii pred približne dekádou a hlavne vďaka prítomnosti Karla Gotta sa tešila obrovskej pozornosti. Sám veľký Kája hosťuje aj dnes na verzii v podaní Leoša. 

Ako už vieš z nadpisu, moderátor sa rozhodol vsadiť na rap, keďže si pravdepodobne myslel, že odrecitovať nie práve zmysluplný text bude najmenej bolestivé. Opak je však pravdou a ty sa môžeš o výsledku presvedčiť. Dočkali sme sa aj sprievodného vizuálu, kde mimochodom spevácky veterán vyzerá veľmi dobre, takže si na svoje jeho fanúšikovia určite prídu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia