Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2018, 22:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Máš pravdu, členovia Milion Plus sú prepnutí

HUDBA
Uložiť Uložené

Tvrdia to v novom videoklipe ku skladbe Milly z aktuálneho albumu KML.

Chalani z Milion Plus majú za sebou náročné obdobie, keďže počas aktuálne prebiehajúcej Rehab Trip Tour ešte vydávajú aj labelový album. Ten uzrel svetlo sveta minulý piatok, no a keďže sme ho mali možnosť pozorne napočúvať, už snáď môžeme prezradiť, že ide o jedného z ašpirantov na album roka. 

Členovia nás či už sólo alebo spoločne pravidelne zásobujú novinkami a potvrdzujú to aj teraz, keďže sme sa dočkali videoklipu na vec Milly. Ide o pár jednoduchých reprezent záberov, kde máme možnosť vidieť Jicksona, Nik Tenda, Konexa a Karla. O klip sa po režisérskej stránke postaral Andreas Gold a za kameru sa okrem neho postavil aj Tkeej a Jiří Píša, ktorý sa venuje aj tvorbe vlogov z Rehab Tripu. 

Podľa toho, čo sme mali možnosť vidieť na sociálnych sieťach, by sme sa ešte mohli dočkať v dohľadnej dobe aj ďalších videoklipov, takže ostaň naladený. A pokojne nám daj vedieť, ktorá skladba z KML by si podľa teba videoklip zaslúžila.

Domov
Zdieľať
Diskusia