Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2018, 12:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slováci stále úplne nepochopili, ako funguje bratislavský bikesharing. Bicykle končia pred herňou aj v lístí

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Bratislavské zdieľanie bicyklov funguje výborne.

Ak sa na Slovensku niečo zaujímavé deje a ty o tejto udalosti potrebuješ aktuálne informácie, často by si ich mohol nájsť na Zomri. Slováci si satirickú stránku obľúbili natoľko, že jej posielajú videá či fotky vždy, keď sa pokazí vlak, začnú horieť vianočné trhy, alebo jednoducho chcú pobaviť svojich spoluobčanov vtipnými momentkami z našej krajiny.

Po spustení bratislavského bikesharingu pred pár mesiacmi začali ľudia vo veľkom sadať na bicykle a voziť sa po hlavnom meste. Situácia sa síce trochu skomplikovala v zime, ale odvážlivci aj tak na bicykloch jazdia.

Nie všetci však princíp bikesharingu pochopili. Je pritom jednoduchý, stačí si kódom odblokovať bicykel, previezť sa na potrebné miesto a v dokovacej stanici ho zase pripevniť, aby ti bicykel zbytočne nesťahoval peniaze a nikto ho nemohol ukradnúť.

Situácia nevyzerá vždy ideálne. Ako uvidíš v nasledujúcej galérii od Zomri, Slováci pochopili fungovanie bikesharingu viacerými spôsobmi.

Opustený bicykel preto vieš nájsť na parkovisku pri bytovke, len tak opretý o stĺp pri servise bicyklov, alebo dokonca zaparkovaný pred herňou. Občas dokonca používatelia nemajú čas či náladu bicykle ani podoprieť stojanom, a preto končia hodené na zemi.

Domov
Zdieľať
Diskusia