Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2018, 15:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanaďania spolu na internete veselo recenzujú marihuanu. Po legalizácii si posielajú odporúčania

ZAUJÍMAVOSTI KANADA MARIHUANA
Uložiť Uložené

Kanadskí užívatelia marihuany ponúkajú rady.

Od októbra si Kanaďania užívajú legalizovanú marihuanu. Krátko po tom, čo zákon o legalizácii rekreačného užívania marihuany vstúpil do platnosti mali predajcovia zelenej rastliny obrovské problémy, pretože dopyt mnohonásobne prevyšoval a dodnes prevyšuje ponuku.

Aj keď sa legalizácia pripravovala viacero mesiacov, Kanaďania začali nakupovať natoľko, že hneď v prvý deň sa pred obchodmi vytvorili dlhé rady a lepšia situácia nebola ani na internete.

Solei Free - 14.69% CBD - Alberta from r/RecPics

Nedostatok zelenej rastliny podčiarkuje aktuálna situácia z kanadskej provincie Ontário. Napriek tomu, že od legalizácie tam prešiel viac ako mesiac, väčšina online objednávok ľuďom stále nebola doručená a nenašiel by si tam žiadne kamenné obchody. Môže za to fakt, že zákon umožnil jednotlivým provinciám upraviť si spôsob predaja podľa vlastného uváženia.

Kanaďania žijúci v ostatných častiach krajiny si však už viac či menej rastlinu užívajú. Vznikla dokonca sekcia na portáli Reddit s názvom RecPics, kde ľudia pridávajú fotografie svojej legálnej marihuany a recenzujú jednotlivé odrody a verzie pre svojich kolegov z krajiny.

Odporúčané
Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila 27. septembra 2023, 18:05

Je zaujímavé sledovať, ako ľudia fotia zákonom predpísané nádoby, v ktorých sa marihuana predáva, pretože obaly obsahujú všetky potrebné informácie o jej zložení, obsahu THC či potenciálnych vedľajších účinkoch.

7 acres Sensi Star OCS. 25% thc, better then the 7 acres Jean Guy not dry at all beautiful bud. 7 acres is killing it. from r/RecPics

Užívateľov najviac zaujímajú bežné otázky o tom, či je marihuana od štátom licencovaných producentov lepšia, chutnejšia, výraznejšia či efektívnejšia ako rastliny z čierneho trhu.

Samozrejme treba podotknúť, že aj keď bola marihuana legalizovaná, čierny trh len tak zo dňa na deň nezmizol a díleri sa vytešovali a vytešujú najmä z nedostatku marihuany v obchodoch.

Broken Coast Quadra- that’s a single 3.5g christmas tree from r/RecPics

San Rafael 71' Purple Chitral from SQDC from r/RecPics

Domov
Zdieľať
Diskusia