Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2018, 17:03
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák Albert Rusnák sa zaskvel rozprávkovým gólom. Američania z neho zostávajú vo vytržení

ŠPORT FUTBAL USA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Americká MLS si už na výborné výkony Rusnáka zvyká.

Futbalová sekcia portálu Reddit je jedným z najlepších miest, kde sa o milovanom športe môžeš dozvedieť tie najaktuálnejšie a najzaujímavejšie informácie. Nedávno tam vystrelil obranný zákrok Milana Škriniara, ktorým vygumoval Coutinha z Barcelony, ale tentoraz sa stal hitom gól Slováka Alberta Rusnáka.

Stále mladý futbalista hráva za Real Salt Lake a v momentálne prebiehajúcom play-off si zmeral sily so Sportingom Kansas City. Slovákov tím útočil, Rusnák číhal na prihrávku pred šestnástkou a napokon lopta prišla.

Okamžite zanalyzoval situáciu, prehodil ju na spoluhráča Damira Kreilacha a o pár sekúnd neskôr ju už po krásnej spätnej prihrávke hlavou volejom napálil za chrbát bezmocného brankára.

Nanešťastie, zápas skončil nerozhodne 1:1 a odveta nás čaká 11. novembra, a my veríme, že ju Real Salt Lake zvládne.

Na Reddite dostal príspevok s Rusnákovou trefou prívlastok parádny gól, pričom získal viac ako 4-tisíc lajkov. Nie je to síce viac ako si vyslúžilo Škriniarove bránenie, ale Slováci sa vďaka svojim individuálnym výkonom dostávajú čoraz viac do popredia. Už nech svoju formu chalani prenesú aj do reprezentácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia