Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2018, 15:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Floyd Mayweather splní sny fanúšikov, vstupuje do MMA. Vyzve neporazeného protivníka ešte tento rok

ŠPORT CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Americký boxer opäť vychádza z dôchodku.

Ak si tipoval, že Floyd Mayweather na športovom dôchodku dlho nevydrží, nemýlil si sa. Po minuloročnom zápase s Conorom McGregorom, kde zavŕšil svoje boxerské skóre na 50:0, na konci tohto roku fanúšikom konečne splní sen a vstúpi do MMA.

Aj keď sa o vstupe Mayweathera do MMA povrávalo dlhé mesiace, Floyd napokon svoje rozhodnutie oznámil znenazdajky. V prvom zápase sa pritom nepostaví Conorovi McGregorovi, aby ho porazil ešte aj v domácom prostredí, ale sily si zmeria s doteraz neporazeným japonským bojovníkom menom Tenshin Nasukawa.

Súboj sa odohrá 31. decembra a keby si ho chcel vidieť naživo, musel by si sa vybrať do Japonska, kde spoločnosť RIZIN organizuje veľkolepú šou v známej aréne Saitama Super Arena.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

December 31st 2018 #Tokyo

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Aj keď si o japonskom bojovníkovi zrejme nikdy nepočul, rozhodne sa nemá za čo hanbiť. Tenshin Nasukawa iba nedávno oslávil 20. narodeniny, avšak za sebou už má rovných 27 súbojov v MMA a kickboxe.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Ani jeden z nich neprehral, takže nepôjde o jednoduchú záležitosť. Floyd na tlačovej konferencii prezradil, že by chcel do Japonska priniesť viac svetoznámych bojovníkov a boxerov, pričom svojím vlastným zápasom chce ohromnú šnúru iba odštartovať. Nielenže si vyskúša nové bojové umenie, ale ešte aj kvalitne zarobí.

Zatiaľ neboli stanovené presné pravidlá vzájomného súboja Američana s Japoncom, a tak môžeme predpokladať, že Floyd bude žiadať väčšie či menšie ústupky od klasických podmienok. Nech to už dopadne akokoľvek, na Silvestra máme o zábavu postarané.

Domov
Zdieľať
Diskusia