Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2018, 13:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitý nakladač batožiny zaspal v nákladnom priestore lietadla, zobudil sa 800 kilometrov od domova

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL LIETADLO
Uložiť Uložené

Bezplatný výlet mu našťastie zdravie nijak nepoškodil.

Zamestnanec leteckej spoločnosti American Airlines to pred príchodom do práce prehnal s alkoholom a odrazu sa vybral na nečakané dobrodružstvo. Nemenovaný nakladač batožiny pracujúci na letisku v Kansas City pre Piedmont Airlines, dcérsku spoločnosť spomínanej aerolinky American Airlines, zostal uväznený v nákladnom priestore Boeingu 737.

Nakladač pripravoval lietadlo na odlet, ale po dôkladnej príprave pred odletom a naložení batožiny si na chvíľu medzi kuframi zdriemol. Odrazu však zistil, že lietadlo odletelo a žiadny z kolegov na zemi si nevšimol, že by im nakladač chýbal.

Opitý nakladač batožiny zaspal v nákladnom priestore lietadla, zobudil sa 800 kilometrov od domova
Zdroj: Jennifer Morrow/Flickr

ilustračné foto

Chlapík sa preto zobudil až na O’Hare International Airport v Chicagu, kde ho objavili prekvapení vykladači a prípadu sa ujala bezpečnostná služba, miestna polícia aj FBI.

Po výsluchu, pri ktorom muž priznal, že mal v krvi alkohol a len si potreboval oddýchnuť, ho neobvinili zo žiadneho trestného činu a druhým lietadlom American Airlines poslali naspäť do Kansas City.

Odporúčané
Zuzana je techničkou lietadiel: Som jediná žena medzi mužmi, na začiatku som vymieňala záchody a zarábala 800 eur (Rozhovor) Zuzana je techničkou lietadiel: Som jediná žena medzi mužmi, na začiatku som vymieňala záchody a zarábala 800 eur (Rozhovor) 15. marca 2024, 9:30

Let v nákladnom priestore mu nijak neublížil, pretože v priestore aerolinky často prepravujú zvieratá, a tak je v ňom udržiavaný potrebný tlak aj dostatočná teplota. Po opici mu možno let ešte aj padol dobre.

Nanešťastie, nakladač bol svojím zamestnávateľom hneď suspendovaný a nevedno, či bude môcť v práci pokračovať. Nech už jeho príbeh skončí akokoľvek, aspoň si bezplatne zaletel v nákladnom priestore lietadla.

Domov
Zdieľať
Diskusia