Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2018, 17:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Už si môžeš staviť na boxerský zápas medzi Rytmusom a Marpom

ŠPORT BOX DANIELA NÍZLOVÁ RYTMUS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podľa očakávaní je Marpo považovaný za favorita, no bookmakeri veria aj slovenskému raperovi.

Ešte v úvode roka zaskočila rapové Česko-Slovensko dvojica Rytmus a Marpo, keď oznámili, že sa v decembri 2018 stretnú v boxerskom ringu. Pôvodne si mnohí mysleli, že ide len o promo a v skutočnosti sa žiadného zápasu nedočkáme. V skutočnosti je už však predaných skoro 10-tisíc lístkov a ak sleduješ sociálne siete oboch bojovníkov, musí ti byť jasné, že to skutočne myslia vážne. 

Ich príprava je aktuálne v plnom prúde, no a keďže je stretnutie na programe už o 2 mesiace, zakročili aj stávkové spoločnosti, ktoré spúšťajú možnosť podávania na tento zápas. Favoritom je pochopiteľne Marpo, ktorý má početné skúsenosti so zápasením v iných bojových športoch a dokonca zaznamenal aj zopár cenných titulov. 

Väčšina bookerov vypísala na Rytmusa kurzy okolo 4, čo sa však bude pravdepodobne postupne meniť podľa záujmu stávkujúcich. Do komentárov nám určite napíš, aky výsledok tipuješ ty a koľko peňazí máš v pláne staviť.

Už si môžeš staviť na boxerský zápas medzi Rytmusom a Marpom
Anketa:
Na koho máš v pláne staviť si?
Rytmus
Marpo
Rytmus
32 %
965 Hlasov
Marpo
68 %
2016 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia