Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 19:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ash a Pikachu sa vracajú v novom Pokémon filme, v ktorom budú pátrať po záhadných a mystických pokémonoch

FILMY A SERIÁLY POKÉMON
Uložiť Uložené

Pokémon: The Power of Us si odbije americkú premiéru už túto jeseň.

Obľúbení aj nenávidení Pokémoni sa vracajú v novom dobrodružstve. To nesie podtitul The Power of Us a jeho hlavnými hrdinami budú opäť starý známy Ash Ketchum a jeho parťák Pikachu.

Príbeh nás zavedie do obdobia tesne po udalostiach minuloročného rebootu I Choose You! Ash sa stretne s 5 rôznymi postavami a chystá sa zúčastniť posvätného festivalu Vetra.

V posledný deň festivalu sa však nečakane objaví legendárny pokémon Lugia a vysloví záhadné proroctvo. Na Ashovi a jeho priateľoch bude odhaliť ho a zistiť aj skutočnú identitu mýtického pokémona Zeraora.

Pokémon mánia je v Japonsku stále veľmi silná, o čom svedčí neuveriteľné množstvo nových sérií seriálu, filmov a hier. V našich končinách síce už tento ošiaľ viac-menej vyprchal, ale to neznamená, že by sa verní priaznivci bojujúcich pokémonov na Slovensku či v Česku už nenašli.

Za istú renesanciu tohto kultu môže nepochybne aj obľuba hry Pokémon GO či chystaná hollywoodska adaptácia Detective Pikachu s Ryanom Reynoldsom. Prvý film s podtitulom The First Movie sme dostali už v roku 1998 a odvtedy nasledovalo ešte veľké množstvo ďalších snímok (aj s prvým dielom ich celkovo bolo 19).

Ash a Pikachu sa vracajú v novom Pokémon filme, v ktorom budú pátrať po záhadných a mystických pokémonoch
Zdroj: Toho Company

Na ne zároveň nadviazal spomínaný reboot I Choose You! z roku 2017, ktorý sa v príbehu zase vrátil na úplný začiatok. Z traileru pre The Power of Us sa zdá, že oproti raným dielom seriálu či starším filmom sa teraz môžeme tešiť na ambicióznejší príbeh a väčšiu epickosť.

Odporúčané
Na Slovensku opäť prerazil trend Pokémon kartičiek. Niektoré sa dajú predať za desaťtisíce Na Slovensku opäť prerazil trend Pokémon kartičiek. Niektoré sa dajú predať za desaťtisíce 9. marca 2023, 11:30

Zdá sa, že zarytí fanúšikovia si opäť prídu na svoje. V Japonsku si film svoju premiéru odbil už v lete tohto roku, do tých amerických sa dostane 24. novembra (listopad) 2018.

Ash a Pikachu sa vracajú v novom Pokémon filme, v ktorom budú pátrať po záhadných a mystických pokémonoch
Zdroj: Toho Company

Domov
Zdieľať
Diskusia