Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2018, 16:00
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Akú obuv volia slovenskí influenceri a influencerky na začiatku jesene?

MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Najlepšie tenisky a topánky, s ktorými sa pochválili známi Slováci a Slovenky na svojich instagramových profiloch.

Za oknami sa už „zjesenieva“ a influenceri sa rovnako ako my už na chladnejšie dni stihli patrične pripraviť. Pred časom sme si rozobrali niekoľko ich najzaujímavejších outfitov, dnes si však zaostríme na ich obuv. V akej obuvi začali svoju jeseň Rytmus a Separ alebo obľúbená tenistka Dominika Cibulková?

Karolína Chomisteková

Božská Karolína Chomisteková sa vôbec netají láskou k luxusnému oblečeniu, doplnkom a topánkam. Riaditeľka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko sa ulakomila na perfektné čižmičky na podpätku z kolekcie Yeezy Season 7.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek) on

Rytmus

Rytmusova láska ku značkovým a exkluzívnym teniskám nepozná hraníc a dokazuje to každým novým párom, ktorý si zaobstará. Yeezy Boost 700 s prívlastkom "Wave Runner" boli ihneď po vydaní beznádejne vypredané, avšak to Patrika nezastavilo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @rytmusking on

Dominika Cibulková

Svetoznáma tenistka, ktorá zbiera športové úspechy a dizajnérske oblečenie si po vzore mnohých celebrít zaobstarala poriadne extravagantné krásky Archlight od Louis Vuitton. Tie patria medzi najobľúbenejšie kúsky prebiehajúceho roka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Separ

Druhým raperom v našom výbere je Separ, ktorý je známy svojským štýlom. Na ulici si ho vďaka svojmu výzoru určite nepomýliš a ani neprehliadneš. Farebný outfit s teplákovou súpravou obohatil teniskami adidas Yeezy Boost 350 V2 "Zebra".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Novy album DMS koncom roka! (@separ.dms) on

Natália Homolová

Jednou z najsvojráznejších slovenských módnych blogeriek je Natália Homolová. Milovníčka pestrých farieb neostala svojej povesti nič dlžná a spomedzi obľúbených tenisiek od Fila sa rozhodla pre Disruptor II vo farebnom prevedení od UO.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natalia Homolova (@natinstablog) on

Dalyb

Dalyb v každom ročnom období neprestajne rotuje rozličné prevedenia svojich obľúbených tenisiek Air Jordan 1. Tým najvýraznejším v jeho zbierke je samozrejme poriadne vzácny kúsok Nike Air Jordan 1 "UNC" zo spolupráce s Off-White.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Sima

Mladá raperka a speváčka Sima elegantne kombinuje športový štýl a sexy kúsky, ktoré nechávajú vyniknúť jej dokonalé telo. Podobne ako mnohí kolegovia z brandže si obľúbila Nike Air More Uptempo. V jej prípade ide o prevedenie "Chrome".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SIMA (@simonahegerova) on

Expl0ited

Youtuber a zarytý milovník značky adidas neodolal novému modelu Yung 1 v tak trochu extravagantnom prevedení s červenou a modrou. Tieto výrazné tenisky čerpajú inšpiráciu v archívoch a prichádzajú s moderným dizajnom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Expl0ited (@expl0ited_) on

Soňa Skoncová

Ani obľúbená televízna moderátorka neodolala tohtoročným novinkám z dielne adidas, ktorými sú okrem Yung 1 aj tenisky Falcon. Po ich uvedení na trh a masívnej kampani s Kylie Jenner sa z nich stali jedny z najobľúbenejších dámskych topánok tohto roku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SONA SKONCOVA (@sonaskoncova) on

Attila Végh

Bojovník z Dunajskej Stredy Attila Végh je takisto veľkým milovníkom exkluzívnych kúskov. Medzi jeho najobľúbenejšiu obuv patria rôzne prevedenia tenisiek adidas Yeezy Boost 350 V2, napríklad tieto s prívlastkom "Butter".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Attila Vegh (@veghattila) on

Domov
Zdieľať
Diskusia