Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2018, 9:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chris Hemsworth už skončil nakrúcanie nového dielu Men in Black. Vychutnajte si obrázky spoza kamier

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Thora je pripravený nakopať nepriateľských šmejdov z vesmíru.

Nový film zo série Men in Black sa síce bude musieť obísť bez Willa Smitha a Tommyho Lee Jonesa, avšak to neznamená, že naň nie sme zvedaví. Práce na filme už dlhšie prebiehajú, čo dokazujú aj nižšie priložené fotky z pľacu, na ktorých môžeme vidieť Chrisa Hemswortha v kultovom obleku a so slnečnými okuliarmi.

Okrem neho si v snímke zahrá aj Tessa Thompson, Liam Neeson, Kumail Nanjiani a Rafe Spall. Snímka ešte stále nemá oficiálny názov a aj jej príbeh je zatiaľ držaný v tajnosti.

 

First photos of #chrishemsworth on #meninblack set! #mib #thorragnarok #avengersinfinitywar

Príspevok, ktorý zdieľa M.K.M (@justcallme1001),

Vieme len toľko, že hlavné duo bude tentokrát stvárnené Chrisom Hemsworthom a Tessou Thompson a dej by sa údajne mal odohrávať v Londýne. Do hry by sa tiež malo dostať výrazne viac postáv, nielen dvaja agenti ako v predchádzajúcich filmoch. Aj tak sa však dá predpokladať, že snímka bude stáť hlavne na nich.

Hemsworth práve v týchto dňoch dotočil svoje scény, takže sa na sociálnych sieťach podelil o nejaké tie obrázky spoza kamier. Na režisérskej stoličke sedí F. Gary Gray (Straight Outta Compton) a premiéra je stanovená na 14. júna (červen) budúceho roka. Vychutnajte si prvé fotky a video.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#MIB #PIB #HIB #MWIB #legendsinblack #revengers4life @tessamaethompson

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth),

Domov
Zdieľať
Diskusia