Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2018, 0:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hlúpi zlodeji prepadli na Slovensku poštu a usvedčili sa sami, lebo s ukradnutými peniazmi pózovali

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE LÚPEŽ PENIAZE
Uložiť Uložené

Návod, ako sa nesprávať po prepadnutí pošty.

Traja Macedónčania si v slovenskej dedine Voderady vyhliadli miestnu poštu ako skvelé miesto na lúpežné prepadnutie. Slavcho, Kristijan a Goran mali pocit, že slovenská polícia nefunguje a nedokáže vypátrať ani troch amatérov, a tak si ráno počkali, kým poštárky prídu do práce, vošli do budovy pošty a po vyhrážkach si odtiaľ odniesli zopár tisíc eur.

Nesnažili sa na lúpež zohnať žiadne špeciálne vybavenie, pretože využili iba slzný sprej a kričali aj to, že majú zbraň. Nešlo o žiadny veľký lup, z ktorého by mohli žiť nasledujúce roky, a to si ho ešte museli rozdeliť na tri časti.

Prepracovaný plán lúpeže pritom začal zlyhávať už krátko po jej začiatku, pretože už pri úteku autom partiu prenasledovali policajti. Naháňačka sa skončila útekom dvoch podozrivých do poľa, zatiaľ čo vodič Goran utekal ďalej.

Neskôr policajti auto zaistili a vypátrali Slavcha, avšak dvaja zostávajúci lúpežníci zatiaľ ruke zákona unikajú.

Najvtipnejšie na celom prípade je to, že napriek tesnému úniku z policajnej naháňačky nemala partia mužov problém stráviť večer pózovaním s ukradnutými peniazmi, vďaka čomu pri prehliadke zadržaného Slavcha rýchlo identifikovali podozrivých mužov. Z Macedónska nám tu očividne neposlali tú najbystrejšiu trojicu kamarátov.

Domov
Zdieľať
Diskusia